RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.



perspektifinde açılan menülerden "Adres Yönetimi" seçilir.

Eğer "Genel Perspektif" Perspektifiniz açık değilse "Yardım" menüsüne tıklandığınızda açılan komutlardan "Perspektifi Aç" seçilerek açılan ekrandan açılmak istenen perspektif seçilir.
"Adres Yönetimi"nin açılan alt menülerinden "SMS Gönderileri"  seçilerek sağda açılan"SMS Gönderileri" işlem penceresinin altında bulunan menüden  simgesine tıklanarak SMS gönderim işlemine başlanabilir.

 

"Yeni Kayıt ( SMS Gönderisi)" ekranında 3 sekme bulunmaktadır. " Şablon Metni ", " Alıcılar " ve " İzleme ".

Sms gönderinizin metnini hazırlaken sağ sütundaki alan size yardımcı olacaktır. Kişilerinizin adlarını, ünvanlarını ve gönderilecek numaraları yazarken daha rahat olacaksınız.
"Alıcılar" sekmesinde SMS Gönderinizi almasını istediğiniz  kişi yada kişileri belirlersiniz. Kişilerinizi "Listeden Ekleyebildiğiniz" gibi düğmesine tıklayarakta belirleyebilirsiniz.


Bu ekranda SMS göndereceğiniz kişinin adını ve numarasını elinizle girerek  gönderinizin ulaşacağı kişileri tanımlayabilirsiniz.
Ya da düğmesine tıklayarak daha önceden oluşturmuş olduğunuz dağıtım listelerinden SMS göndereceğiniz kişileri seçebilirsiniz.

düğmesine tıklandığında karşınıza çıkan ekran yukarıda görüldüğü gibidir. Dağıtım Listesi oluşturmak firmalarızı yönetmenize, bilgilerine kolay erişmenize yardımcı olacaktır. Birden fazla dağıtım listesi eklemek isterseniz tek tek seçim yapmalısınız.

"Şablon Metin" sekmesinde oluşturmuş olduğunuz gönderi metnin önizlemesini "İzleme" sekmesinde görebilirsiniz. SMS Gönderi metnini hazırlayıp, alıcıları da belirttikten sonra simgesine tıklayarak SMSlerinizi göndrebilirsiniz.

İlgili Konular

Üst Konular

SMS Gönderileri
Gönderiler
Adres Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı