RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.



perspektifinde açılan menülerden     seçilir. Adres yönetiminin açılan alt menülerinden ise  seçeneğine çift tıklanır.
Sağ tarafta açılan "Basılı Gönderiler" işlem penceresinin alt kısmında bulunan menüden simgesine tıklanarak  işlemlere başlanabilir.

"Yeni Kayıt ( Basılı Gönderi)" ekranında 4 sekme bulunmaktadır.

"Şablon Metni" , "Alıcılar" , "İzleme" ve "Etiket Önizleme"

"Şablon Metni" göndereceğiniz mektup, dilekçe gibi baslılı gönderinin metin kısmının oluşturulacağı alandır. Ekranında sağ tarafında bulunan sütunda bulunan şablonlar göndereceğiniz metinde size yardımcı olacaktır. Ayrıca basılı gönderinize tablo, resim gibi öğeler ekleyip metninizi zenginleştirebilirsiniz.
Basılı gönderinizi alacak kişi yada kişileri belirleme seçeneği size kalmış. İsterseniz "Listeden Ekle" düğmesine tıklayarak alıcılarınızı tek tek belirleyin isterseniz "Dağıtım Listesi Ekle" düğmesine tıklayarak daha önceden oluşturduğunuz listeden alıcılarınızı hızlı ve kolay bir şekilde ekleyin.

Oluşturmuş olduğunuz basılı gönderiyi genel hatları ile görmek için " İzleme" sekmesine basmanız gerekmektedir. Buradan isterseniz gönderiyi iptal edebilir yada silebilirsiniz.
"Etket Önizleme" sekmesinden etiketlerinizin boyutunu, kenar boşluklarını ve etiketinizin özelliklerini ayarlayabilirsiniz.

 

İlgili Konular

Üst Konular

Basılı Gönderiler
Gönderiler
Adres Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı