RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Adres Yönetimi içerisinde oluşturduğunuz firmaları kategorilere yani "Dağıtım Listelerine" ayırmanız firmalarla ilgili işlemler yapacağınız zaman ( faks, e-mail gönderme vs. ) işlerinizi kolaylaştıracaktır. Dağıtım listeleri oluşturmanız tavsiye edilir.

perspektifinde açılan menülerden     seçilir. Adres yönetiminin açılan alt menülerinden ise seçeneğine çift tıklanır.
Açılan "Dağıtım Listeleri" listeleme ekranında bulunan menüden simgesine tıklanarak  listeler oluşturulmaya başlanabilir.

Kod alanı doldurulması zorunlu alandır ve oluşturacağınız listelere ait kodlar istenilen standartta hazırlanabailir. Açıklama alanı ise dağıtım listenizi anlayabileceğiniz kısa açıklama olmalıdır.

Dağıtım listesinin kayıt durumunu da bu ekran kartından belirleyebilirsiniz. Dağıtım listesi belirli bir süre kullanılmayacaksa kullımdışı işaretlenerek diğer kullanıcıların bu dağıtım listesi ile işlem yapamsı engellenebilir.

Yukarıda 1 numara ile işaretlenen simgeye tıklayarak "İlgili Kişiler" , 2 numara ile işaretlenmiş simgeye tıklayarak "Firmalar Listenize" ulaşabilirsiniz.

"Listeden Ekle" butonuna tıklanarak da listeden firma ve kişiler eklenebilir. Açılan "Liste Üyeleri" kartında firma ve kişilerinizi toplu olarak listeleyebilirsiniz.
"Liste Üyeleri" ekranından dağıtım listenize ekleyeceğiniz firma ve ilgili kişileri yanındaki kutucukları işaretleyerek seçebilirsiniz. Listenin üstünde yer alan menüde bulunan "Listeyi Filtrele" simgesine tıklayarak firma ve kişileriniz arasından istediklerinizi belirlediğiniz kriterlere göre filtreyelip bulabilirsiniz.

  Filtreleme Nasıl yapılır? hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Dağıtım listenize eklediğiniz firmaları önceliklerinize göre sıralayabilirsiniz.

Adres Tercihleri :  Adres tercihlerinde önceliğinizi İş/ Mektup Adresi, Ev/ Merkez Adresi, Ofis/ İrtibat Adresi, Diğer/ Yerel Şube Adresi  olarak belirleyebilirsiniz.

E-Posta Tercihleri: E-Posta tercihlerinde önceliğinizi E-Posta 1, E-Posta 2, E-Posta 3  olarak belirleyebilirsiniz.

Faks Tercihleri: Faks tercihlerinde önceliğinizi İş Faks, Ev Faks, İş 1, İş 2, Ev 1 olarak belirleyebilirsiniz.

Telefon Tercihleri: Telefon tercihlerinde önceliğinizi İş 1, İş 2, Ev 1, Ev 2, Cep 1 olarak belirleyebilirsiniz.

Cep Tercihleri: Cep tercihlerinde önceliğinizi Cep 1, cep 2 olarak belirleyebilir ve firmalarınızı bu önceliklerinize göre sıralayabilirsiniz.

 

İlgili Konular

Üst Konular

Dağıtım Listeleri
Adres Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı