RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Yeni Ürün Tanımları Oluşturmak ulaşmak için;
Genel Perspektif / Şirket Yönetimi / Ürün Tanımları yolu izlenmelidir.
Ürün tanımları listeleme ekranında bulunan menüden "Yeni" Simgesine tıklanarak yeni ürün tanımı oluşturulmaya başlanabilir.
Tanımı yapılacak ürüne ait kod alanı doldurulmak zorundadır. Ürünün açıklaması varsa alternatif adının yazılması içinde gerekli alanlar ayrılmıştır. Ürün Tanımı "Genel"  sekmesinde ürüna ait genel bilgiler yer almaktadır. Ürünün birim seti de zorunlu doldurulması gereken alanlardandır. Birim setini yeşil okla gösterilen simgeye tıklayarak açılan birim setleri listeleme ekranından seçebileceğiniz gibi birim seti alanına birim seti adını elinizle de yazabilirsiniz. Elinizle yazmanız durumunda birim setinin ilk harfi yazılmaya başlandığı andan itibaren kullanıcıya yardımcı bir ekran açılacaktır.
Dağıtıcı ve Üretici Firma isimlerini de aynı yöntemi kullanarak doldurabilirsiniz. Raf ömrünün zamanını ise Gün / hafta/ ay/ yıl olarak belirtebilirsiniz. Ürüne ait büyük ve küçük görselleri "Resim Seçili Değil" simgesine tıklayarak bilgisayarınızda kayıtlı olan klasörden seçip yükleyebilirsiniz.
"Notlar" sekmesi ise ürüna ait alınması gereken notların yazılması için kullanılabilir. Notlar sekmesinde Tablolar oluşturabilir, resim ekleyebilir, metin içerisinde sözcük araması yapabilir metinlerinizi biçimlendirebilirsiniz.
Ürüne ait kategorilerin oluşturulma işlemi buradan yapılır. İşlem ya da Ürün Kategorisi seçmek için "Listeden Ekle" yada "Ağaçtan Ekle" butonlarını kullanabilirsiniz.

Ürün kategorileri nasıl oluşturulur? hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız

İlgili Konular

Üst Konular

Ürün Tanımları
Şirket Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı