RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


"Klinik Ürün Potansiyeli" Tanımı yapmak için;

1-Genel Perspektif / Biem / Tanımlar / Ürün Potansiyelleri yolu izlenmelidir.

Ürün Potansiyellerine çift tıklanarak listeleme ekranına ulaşıldığında menüde bulunan "Yeni" simgesine tıklanarak Ürün Potansiyeli oluşturulmaya başlanabilir. Açılan "Yeni kayıt Ürün Potansiyelleri" ekranında oluşturulacak olan potansiyele  ait kod ve açıklama yazıldıktan sonra kayıt işlemi tamamlanabilir. Yeni Ürün Potansiyeli kaydı yapılacağı zaman bu yöntemde anlatılan yolun izlenmesi önerilir.

2-Genel Perspektif / Biem / Hastaneler / İlgili Hastane / Klinikler Sekmesi / İlgili Klinik / Ürün Potansiyelleri sekmesi yolu izlenmelidir.
Yeni Ürün Potansiyeli eklemek için menüde bulunan "Yeni" simgesine tıklanır.
Açılan "Yeni Kayıt (Klinik Ürün Potansiyeli)" kartında Klinik alanı pasiftir. Hangi klinik içinde işlem yaptığınızı gösterir. Klinik Ürün Potansiyeli oluşturuken Ürün ve ürüne ait birim seçilmek zorundadır. Ürün seçmek için ürün alanının sonunda bulunan simgesine tıklanır.
Açılan ürün tanımları ekranından ilgili ürün fare ile işaretlendikten sonra menüde bulunan "Seç" simgesine tıklanarak "Ürün" alanına eklenir.

Ürün Tanımı Nasıl Yapılır? Hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.

İlgili ürün seçildiğinde "Birimi" alanı otomatik olarak dolacaktır. Ürüne ait birim seti değiştirilmek istenirse "Birimi" alanının sonundaki simgesine tıklanır ve tanımlanmış olan "Birimlerden" istenilen seçilir.

Birimler hakkında Detaylı bilgi almak için Tıklayınız

Ürününüzün kaç adet gelmesini istediğinizi Birimi koli, adet v.b. şekilde tanımlanmış birim setlerinden seçerek ürün miktarınızı belirleyebilirsiniz.
Birimi 24'lük koli seçer ve Miktarını 5 adet olarak yazarsanız size gelecek ürün sayısını "Miktar(Baz Birim)" alanında 120 olarak görebilirsiniz.

İlgili Konular

Üst Konular

Hastane Klinikleri
Tıbbı Satış Otomasyonu
 
©2009-Yasal Uyarı