RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


"Dosya Erişim Kayıtlarına" bakarak kullanıcılarınızın Orkestra içerisinde
hangi dosyalar üzerinde ne işlem yaptıklarını (açma- indirme- yükleme- silme -güncelleme vb) bu işlemlerin hangi tarih ve zaman aralığında yaptığını ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Log kayıtlarına ulaşabilmek için "Dosyalama Sistemi" Perspektifinde iken "Sitem Yöneticisi İşlemleri" simgesine tıkladığında açılan seçeneklerden "Dosya Erişim Kayıtları" komutunu seçmeniz gerekmektedir.

Dosya Erişim Kayıtları ekranı açıldığında tüm kullanıcılarınızın dosyalar üzerinde yaptığı işlemler listelenecektir.
İşlem tarihi alanında hangi tarihler arasında işlem yapılan dosyaları listelemek istiyorsanız tarih aralığını belirtip dosyalar arasında filtreleme yapabilirsiniz.

İşlem tipi : Dosyalar üzerinde yapılan işlemlerin seçilip aralamarda filtre olara kullanılmasıdır. İşlem tipinde bulunan seçenekler indirildi, açıldı, yüklendi, silindi, güncellendi, kopyalandı, taşındı, adı değiştirildi, sürüme eklendi, özellik güncellendi, sürüm silindi, sürüm eklendi, sürüm güncellendi, geri yüklendi. Bu özelliklerden  bir kaçını yada hepsini seçerek dosyalarınız arasında yapılan işlemleri daha rahat inceleyebilirsiniz.

Seçeneklerin altında bulunan simgelerden kırmızı ile gösterilen seçilirse tüm kayıtlar seçilir.

Seçilen kayıtların hepsi kaldırılmak istenirse mavi renkli alan seçilir.

Filtrenize eklemek istediğiniz seçenekleri yanında bulunan kutucukları işaretleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Kutucuklar işaretlendikten sonra listeye eklemek için turuncu renkli olan simgeye tıklanılmalıdır.

İşlem tipi seçeneklerinin bulunduğu ekranın kapatılması içinde Yeşil renkli simgeye tıklanılmalıdır.

Yapılan işlemleri kullanıcı adına göre filtrelemek isterseniz kullanıcı alanına ilgili kullanıcının Orkestra'da kayıtlı olduğu adı yazmanız gerekmektedir.
Herhangi bir dosya üzerinde hangi kullanıcıların ne işlem yaptığını görmek için dosya alanının sonunda bulunan simgeye tıklayıp ilgili dosya seçildikten sonra filtrele uygulanabilir. Tüm seçenekleri kullanıp filtreyi uygulayabileceğiniz gibi sadece bir alan kullanılarakta filtre uygulanabilir.
Ekranın üstünde bulunan menülerde bulunan "Seçili Kayıtları Sil" simgesine tıklandığında seçmiş olduğunuz kayıtlar listeden silinecektir.
Aynı anda birden fazla dosyayı seçmek için klavyenin shift tuşunu basılı tutarak seçim yapmanız gerekmektedir.
Yazdır simgesine tıkladığınızda "Yazdırılacak Sütunlar" ekranı açılacaktır. Buradan rapor olarak görüntülemek istediğiniz alanları ekle-çıkar düğmelerini kullanarak rapor listenizi oluşturabilirsiniz. Tamam düğmesine tıkladığınızda raporunuz oluşturlmaya başlayacaktır.

"Ekranı Kapat" simgesi Aktif olan ekranın kapatılması için kullanılır.
"Filitreye uyan tüm kayıtları sil" simgesi oluşturduğunuz filtreler sonucu bulunan kayıtların toplu olarak silinmek istenmesi halinde kullanılır.

İlgili Konular

Üst Konular

Dosyalar
Dosyalama Sistemi
 
©2009-Yasal Uyarı