RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Firmanız adına gelmiş olan kargo, faks, yazılı döküman, dilekçe gibi tüm size ulaştırılmış evrakları saklayabilceğiniz ve düzenlemeler yapabileceğiniz bölümdür.

"Gelen ve Giden Evraklarınzı" kayıt etmek ve ya düzenlemek için "Genel Perspektif" perspektifindeki menüden "Günlük İşlemler"seçilir.

Üst tarafta "Günlük İşlemlerin" alt menüleri olan "Gelen Evrak" ve "Giden Evrak" seçenekleri ile karşılaşacaksınız.

"Gelen Evrak" seçeneğine çift tıklandığında sağda açılan menüde evraklarınızı düzenleyebileceğiniz alan görünecektir.

"Gelen Evrak" seçeneğinin altında bulunan menüden "Yeni" seçeneğine tıklandığında "Yeni Kayıt (Gelen Evrak) " ekranı ile karşılaşırsınız.

"Yeni Kayıt ( Gelen Evrak )" ekranında bulunan Kod bölümü yandaki resimde göründüğü gibi rengi beyaz değilse yani pasif durumda ise kodun üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamaz.

Buradaki "Kod" sistem yöneticisi tarafından aktif ya da pasif durma getirilebilir. Evrağınızın geliş tarihini "Evrak Tarihi" bölümünden ayarlayabilirsiniz. Evrak tarihlerini düzenli olarak girmek herhangi bir arama sırasında size yardımcı olacakır.

Evrağınızın kimden geldiğini "İlgili Kişi" alanının sonunda bulunan simgesine tıklayarak, hangi firmadan geldiğini ise "İlgili Firma" alanının sonundaki  simgeye tıklayarak tanımlayabilirsibiz. Gelen evrağın içeriği ile ilgili açıklamalar yapılması gerekiyorsa "Notlar" bölümü kullanılabilir.

"Yeni Kayıt ( Gelen Evrak )" ekranında bulunan ikinci sekme ise "Dosya Bağıntıları"dır.

Gelen evraklarınızla ilgili eklemek istediğiniz dosyalar varsa  (Örneğin gelen kargonuzun faturasını, yada gelen ürünün barkodunu, etiketini saklamak isteyebilirsiniz.) "Listeden" ekle düğmesine basarak dosyalarınızı ekleme işlemini tamamlayabilirsiniz.  
İlgili dosyalar alanında eklenmiş dosyalarınıza ve dosyalarınızın kayıt numarasına ulaşabilirsiniz.

İlgili Konular

Üst Konular

Gelen Evrak
Günlük İşlemler
 
©2009-Yasal Uyarı